fredag, april 01, 2011

Jag är GRYMT BESVIKEN på mitt partis riksdagsgrupp!!!

Att skicka KRIGSFLYGPLAN till Libyen är en katastrof för vårt partis strävan efter fredssamarbete.

Låt andra leka av sig med sina svindyra leksaker - alternativt som någon så träffande formulerade det få leksakerna certifierade som använda i strid! - men miljöpartiet borde ha haft mod nog att rösta emot just insatsen med krigsflygplan! (Personligen tycker jag att de borde ha haft vett nog att rösta emot att dra in Sverige i ett onödigt krig över huvud taget, speciellt med tanke på vad som faktiskt står i vårt partiprogram!!!)

Just nu är jag grymt besviken på dem som ingår i miljöpartiets riksdagsgrupp!

Det finns andra sätt att delta om man nu absolut vill dra in Sverige i ett krig (ett krig som nog handlar om HELT andra saker än det som det påstås handla om!) - vill man använda sig av high-tech vad sägs om att t ex selektivt slå ut deras flygplans radiokommunikation, deras flygplans styrsystem eller deras flygledningscentralers kommunikationsförmåga etc etc - man behöver INTE svindyra krigsflygplan till den typen av insatser ...

Kan bara hoppas på att det kommer finnas lika mycket pengar till de nödvändiga humanitära insatserna i efterdyningarna av kriget (men det kanske man inte kan använda lika bra i reklamsyfte?!?) och att riksdagsgruppen då och där åtminstone kommer rösta bättre och driva en politik som överensstämmer med vårt partiprogram!

//Helgonblomma